Cheerleader

Alltså dessa veckor går lätt upp i topp på denna terminen roligthetsmässigt, det är ju något bättre att bo 2 än 1 😉 Idag var vi ute och sprang i en timme, och eftersom det tog mig typ en timme att få ut Anna tänkte jag att vi skulle ut och ta det lugnt, men NÄ. Eftersom Anna inte kunde springa intervaller för hennes knän så kunde hon ju peppa/coacha mig när jag skulle spurta intervaller. “EN gång till!” “Sista gången nu!” var sjunde gången sista set:et, fast jag bara skulle göra fem gånger, hehe. Jag var spyfärdigt död efter varje intervall, men vi sprang ändå nästan 9 km utan att gå mer än totalt typ en halv minut. Roligaste kommentaren var från en man vi passerade som utbrast “jäklar!” när vi joggade förbi, jag då i bara sportbh eftersom jag var så varm. Jag tror nog inte det var pga mitt ännu-inte-synliga sixpack… Hejsvejs från ett nollgradigt Uppsala!

anna1 uppsala1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *