Hero

Jag är en person som har lätt för att klanka ner på mig själv, men idag är jag faktiskt nöjd och stolt över både mig och ponnyn. Under alla år jag har varit på torns, både med häst och på ridskola, har jag alltid tittat med rädsla på den stora oxer på galoppspårets långsida. Jag tycker den är skitäcklig, stor och bred och obehaglig. Men idag när vi hoppade terräng på hoppträningen bara gjorde jag det (video). Det var inte snyggt och jag kände mig inte så tuff när jag red mot det, men adrenalinkicken efteråt var underbar och fick mig att tänka på ett citat jag läst i någon bok för länge sen.

“Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.”

Photo 2014-05-29 20 45 11

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *