Hoppträning utv.

Idag har jag och lilla ponnyn lekt med tränare i ridhuset och måste bara säga: han är  fin nu! Snacka om comeback efter behandlingen. Missarna tar jag helt på mig och de är ändå okej-dessutom är han glad och positiv hela tiden och helt outstanding rolig, tycker jag. Jag testade även att hoppa två andra storhästar i gruppen för vi switchade runt lite, det var dock varken lika lätt eller roligt, men ack så lärorikt 😉 Camilla filmade så jag passar på att arkivera allt här-alltid något att kika på!

Dagens…

+ Han var mjuk och har börjat gå i form mellan hindren, framförallt i svängar. Bra för då kan jag lättare bli mjuk i handen)

+ Jag satt upp för det mesta

+ Han är glaad!

+ Det är roligt

+ Vi har inte haft någon vägran på länge-jag tror vi litar mer på varandra nu vilket är skönt.

– Ehh, vägen till grinden första gången, stackars förvirrade ponnyn. Vi skulle inte in i kombinationen baklänges… 😉

– Lite lugnare i sitsen och handen (inte dra i honom-sitt istället tillbaka-och inte driva genom kombinationen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *