Ge mig en värld jag kan gå vilse i, ge mig ett svar på vart jag ska

Om ni kollat på filmen jag länkade vet ni att det egentligen är ganska lätt att rätta till sina problem och sitt sätt att tänka. Jag tycker det är otroligt fascinerande! Som ni säkert märkt så är jag ganska bestämd vad gäller vad jag vill bli efter jag har tagit studenten-veterinärlinjen nästa!-men om jag skulle ångra mig är livet (tror jag) inte förgäves. Förutom att jag blev väldigt lockad av att bli brandman senaste D-dagen så hade jag kunnat tänka mig att jobba med hur människor tänker. Mental coach, eller kalla det vad som, tycker jag verkar vara otroligt spännande. Men måste man hitta sig själv före man kan hitta andra? Kjell Enhager beskriver hur man kan ändra sin sinnesstämning/tillstånd genom ganska små förändringar eller genom sinnena-när jag lyssnar på Melissa Horns låtar blir jag med ens liten och vilse igen, men jag får också lättare att tänka. Ni borde testa!

Photo 2013-09-28 12 03 02

“Jag har stått bakom en spegel

Försökt och se vad jag ska se

För jag har hört att man blir vacker

Först när man känner sig som det

Jag behöver höra dina ord

Efter månader av omotivation.”

One thought on “Ge mig en värld jag kan gå vilse i, ge mig ett svar på vart jag ska

  1. Jag håller på och tittar, har tittat 30 min än så länge men behöver bara få ihop det med tiden ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *