Two lanes of freedom

Idag känner jag mig… fri? Har en stressad känsla i magen, men jag mår ändå bra. Kan bero på att vi är lediga i morgon, men skulle också kunna vara för småsaker som fina kommentarer eller härliga stämningar i luften. Jag älskar att göra andra glada, jag mår så bra när jag är till nytta-en stor anledning till att jag inte gillar att gå och driva. Idag har jag dessutom varit så effektiv att jag fixat hälften av Emelies bilder, ridbilderna får komma senare. Passade på att göra en höst-header till henne, får se om hon godkänner den för publicering 😉 Hon och Max börjar bli duktiga på att pose:a. Eller hur är de fina?

DSC_0919-Redigera

DSC_0916

DSC_0888

DSC_0902

DSC_0897

One thought on “Two lanes of freedom

  1. Jag älskar bilderna, och dig! 🙂 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *