Water tower town

Ahh, en härlig söndag med endast lite söndagsångest avklarad-skönt! Dagen har bestått av två fotograferingar, en superhärlig skritt-tur med Hanna och Casca på kyrkängarna (tack Hanna <3), slapp morgon och lite matteplugg. Vädret har dessutom varit perfekt-och är det något jag kan klaga på är det vädret. Sol, lagom varmt, lagom vind, ja, man kan bli lycklig för mindre. Bilder från fotograferingarna kommer upp när jag pluggat ikapp matten, ena på Qabbe och andra på Emelie och Max-alltid lika roligt att hänga med Emelie och skratta ikapp! *Lycklig* Nu ska jag drömma mig bort till en ranch någonstans, rida i en westersadel i skjorta och cowboyhatt i fantasins underbara värld och lyssna på countrylåtar tills jag somnar, sleep tight!

Photo 2013-09-29 12 58 08

Månadsbyte på ingång också, för mitt eget minne måste jag skriva ner lite kort. Reflektera, reflektera!

Vad har jag gjort bra i september: Blivit bättre på att kommentera på bloggar/instagram eller IRL när jag tycker något är bra. Varför sitta och tänka det i det tysta-gör lite skillnad!

Sämre: Färre galopp-pass på spåret för Andy, skärpning!

Vad ska jag tänka på till nästa månad: Lite mer struktur på livet, vara i fas med skola och stall och passa på att fota medan hösten är fin. Var något mer jag tänkte på men det gled ifrån mitt teflon-minne 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *