Vardagskomik

Jag är en människa som, enligt mig själv, klarar ganska mycket stress utan att bli för trasig, trött och sur. Kan ofta se komiskt på det och skoja bort ett pressat dagsschema-eller en lite för lång sovmorgon för den delen. Dock vet jag när jag är stressad även om jag förnekar det-några komiska tecken på detta:

1. Jag flyger upp ur sängen på morgonen, kollar klockan. Är det inte mer än den ska vara krälar jag tillbaka under täcket som en zoombie.

2. Jag glömmer saker jag verkligen inte borde glömma-klassiskern ringa mamma och fråga var telefonen är är snarlik de andra virriga sakerna jag gör.

3. Svarar tvärtemot det jag tänk säga, citat från en fest nyligen; “Skojar du?” “Ja! … Ehh, alltså nej!”

Någon som känner igen sig?

DSC_0834

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *