Do You Love Me

Av “The contours” i “Dirty Dancing” från 1987, en av mina favoritfilmer. Så grymt bra! Tänk att kunna dansa så… eller kunna dansa överhuvud taget…

Min blogg-följare ekar tom så jag tyckte att jag lika bra kunde göra något åt det själv. Idag har jag haft fullt upp och det lär inte lätta upp i morgon heller då jag ska till Falkenberg på fotografering. Får se om det blir något bra, unghästchampionat kan ju bli spännande sålänge inte hästen far iväg och tycker jag och min kamera är jätteläskiga. Nästa helg blir det pepsicup och jag har inte anmält mig-som vanligt är jag ute i sista minuten. Men helgen efter det blir det så lugnt och skönt så :-).

Idag har jag fotograferat åt min kära farfar som är nere i Lund över helgen. Fick i uppdrag att ta en bild på hans årgång läkarkollegor, alltså hans examensklass från -57 eller vilket år det nu var. Blev helt okej men jag kom fram till en sak-att jag definitivt inte ska bli skolfotograf…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *