Only hope

Jag borde egentligen hoppa i säng-bums!-men jag tycker det är mysigt att kika in här på kvällen och skriva av sig lite, dessutom är jag inte trött. Idag har jag ridit farbror B aka Bechet och det gick faktiskt helt okej fast vi hoppade, han var stark, det var första gången jag red på hack och paddockens underlag var kaos ;-). Jag är riktigt tacksam som får rida och låna honom då och då av snälla Paula och Andrea, han är superfin och jag sitter och fånler hela tiden…

Det var väl den bra biten idag. För övrigt känner jag mig sur och trött, ful och dum. Men det velar lite fram och tillbaka beroende på vad jag gör och vilka personer jag är med. Speciellt dum känner jag mig när jag ska plugga och då blir det gärna så att jag liksom… inte gör det… Not good… Fast sen svängde det ett tag när bästaste Jessica gav mig en horsemanship-bok som tack för passningen i somras och har fixat minst två fotojobb till mig, tack super-jätte-mega-mycket! 🙂 Fast bara “tack” för fotojobben, för jag har jobb upp över öronen just nu 😉 Men det löser sig, det brukar det åtminstone göra…

Måste också skriva hur mysigt det var att vara i Karlshamn i helgen. Verkligen super för mig-dock inte för mitt schema eller min to-do lista. Vi spelade spel och åt och jag drog mest omkring och slappade och varvade detta med stalltid med kusin Johanna i huset bredvid. Vi fotade lite och ni får en sneak-peak bild under. När jag skulle titta på “Avatar” på kvällen nere i källaren där jag sov så somnade jag och missade slutet… Nåja, jag har ju redan sett den.  Sen på tåget hem tänkte jag plugga men det slutade med att jag snackade engelska (ska inte säga att det var helt flytande…) i över en timme med min bordsgranne-från ännu ett land som jag inte kan stava till, men varken “sweitz” eller “storbrittannien”-som hade pluggat i Sverige i 3 år och nu skulle ner till Tyskland. Cool känsla att bara kunna snacka med vem som lite hur som… 🙂

Odine©Emma Tegler 2012

Jag kanske ska göra det till en vana att skriva på kvällen, långt det blev nurå… xD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *