Oh happy day

Hemma igen-men skulle gärna stannat hos mormor och morfar några dagar till… Lugnt och skönt, god mat, trevligt sällskap-som jag iofs. har hemma också…-och sovmorgon för första helgen på länge. Fast egentligen borde jag inte klaga, jag får väl skylla mig själv… mutter… Här vräker regnet ner och det blåser så man kan tro att hela uterummet ska flyga iväg. Min kaninis får hålla sig inne och sitter just nu och tittar surt på mig genom glaset. Släpp in mig. Men såfort jag stänger dörren efter att jag har släppt in honom vänder han sig bara om och vill ut igen. Knaskanin… Känner ni hur detta bara slummar ut i kanterna? Anledning? Jag ska egentligen plugga. Skit också, har ingen motivation alls och vädret gör mig bara sur. Men nu vet ni att jag lever och som vanligt-bilder kommer snart. Fotade Johanna och bångstyriga Odine i helgen-hästen skulle för sjutton inte stå still-så bilderna kommer, snart, typ. Gonatt!

Bara måste se några sommriga bilder när jag startar datorn…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *