Sir Jessica Ahlgren

Ja, ni har ju redan sett sneak peak-bilen… 😉 Jag och Jessica vann ju fototävlingen på buttericks.se och bestämde oss för att spinna vidare på rid-photoshoots, och inget kunde väl vara mer självklart än en riddare till häst? Så efter mycket gnäll från Jessica och ganska mycket tjat från mig hamnade vi äntligen i Stångbyskogen för att vidga våra vyer lite liksom… Och jag blev så irriterad! Sämre ljus får man leta efter, och att de dessutom hade lagt en ful, bred grusgång längs hela slingan istället för den mysiga jordstigen förstörde en del av min fantasystämning. Men vi körde på ändå och lyckades klämma fram några bilder till alla våra fans. 😀 Och varför, varför visade jag sneak peak-bilden först? Det var ju den bästa av alla, men nu får ni lite halvbra bilder, jmf. med den andra, bara-för-att.

2 thoughts on “Sir Jessica Ahlgren

  1. Charlotte

    Men ÄNTLIGEN! XD vad man har fått vänta XD o så dåliga som du sa va dom verkligen inte, älskar svartvita bilden på Jessica, så sjukt fin! 😀

    • Emma

      haha, tack! ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *