Thinking Of You

Fick så’n blogg(hemside)lust nu, helt plötsligt bara. Men vad tusan skriver man halv 11 en fredagskväll när man sitter och redigerar? Ni får kommentera och önska ;-).

Jag blir så irriterad när jag fotar nuförtiden… Allt blir liksom fel, fast inte fel utan bara som det alltid blir. Känner ingen utveckling alls och jag blir så sjukt omotiverad och frustrerad! Vill ta något i stil med bilden nedan eller Stinas style, inte helt vanliga rid- och porträttbilder som vem som kan bränna av. Depp. Vill ha en egen stil som vem som kan känna igen, bara “Wow!” eller “Ah, är det Tegler som är fotografen?”. Jag tycker inte om att vara exakt som alla andra, då blir man osynlig och tappar bort sig själv och ens egna åsikter. Hatar detta humöret, när jag blir trött och sur blir jag bara tvär-måste gå emot alla andra. Hoppade Esther igår-saknar adrenalinkicken… Så trött nu, pallar inte skolan. Och nu bara flyter jag ut-är värre att blogga på det här humöret än när man är full. Inte för att jag är det, men tja. Äsch. Skitsamma. Gonatt.

Tova Hielscher & Fifty-fifty©Emma Tegler 2012

One thought on “Thinking Of You

  1. Förstår precis vad du menar och helt ärligt så tror jag det är något som kommer av en själv! En konstnär som jag gillar väldigt mycket skrev en kommentar till en tjej som ville ‘hitta’ sin stil, hon sa att det hon gjorde när hon ville hitta/skapa sin stil var att hon skrev en lista med saker hon gillade från sina bilder och sedan en lista med saker från andra. Hon gick sedan igenom listorna och tittade på dem varenda gång hon ritade för att försöka lära sig vad som funkade tillsammans och vad som skapade ‘hennes stil’. Vet inte om det skulle fungera för fotografi heller men du kan ju alltid pröva! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *