Lycklig

Ni vet känslan när det bara bubblar (eller babblar i mitt fall) för man är så glad? Så känner jag nu och jag vet inte varför. Eller jo, det gör jag nog: kom precis hem från stallet med världens trevligaste sällskap. I morse var jag lite smått irriterad men efter att ha varit på en galet rolig uteritt med Hanna, Fanny och tre spralliga hästar, städat ut en box och sopat stallet och därefter hjälpt någon annan genom att rida dennes häst så är jag så… glad. Vet inte om jag är konstig, men jag blir så glad av att göra andra lyckliga. När jag var mindre och gick i ridskola kunde jag springa runt och mocka flera av de större tjejernas boxar bara för att göra dem glada och få ett “tack”. Här kommer en välgjord och cool låt som man också blir helt lycklig av.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *