Breath of Life

Den låten är så vansinnigt, fruktansvärt, sjuuuukt bra ;-). Jag och Charlotte var och såg den på bio-alltså Snow White and the huntsman-och jag gillade den riktigt mycket. Helt min typ av film; kärlek+fantasy+spänning+gott mot ont=bra film. Sen spelar det inte så stor roll vad den handlar om…

Eftersom statistiken går upp så fort jag skiver babbel-inlägg så får jag väl göra ett försök. Kan passa på att göra reklam för Charlottes nya bok-“Nattsvärta”. Eller tja, hon har inte gett den någon titel än vad jag vet, men jag röstar starkt för mitt förslag. Den är verkligen otroligt bra (ja, sa jag att: kärlek+fantasy+spänning+gott mot ont=bra bok?)!

Nu blir det gäst för fulla muggar tills skolan börjar igen. Gunnar ska sättas igång, jag ska passa Pahaska, har några städuppgifter i stallet och sen ska jag passa Bechet någon dag också. Kul kul! Idag har jag och Jessica fotat den beryktade indian-fotograferingen men min pilbåge så nu sitter hon säkert och väntar på sneak-peak-bild. Bäst att jag skyndar mig. Kommer förmodligen upp någon här senare ikväll eller imorgon! Ciao!

Senaste bilden jag kunde hitta på dem för… typ evigheter sen?

2 thoughts on “Breath of Life

  1. Charlotte

    söjälv tänkte jag göra reklam för emmas snabba genomläsning, så skicka era texter till henne så läser hon dom på max tre dagar oberoende sidantal och lämnar awesome feedback! XD
    men ja emma men kan inte välja namn innan jag får din skiss… skicka!!!! <3

    • Emma

      Okej, ses imorn? ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *