Vårvinterns torka

Några av mina senaste (väldigt få!) fotograferingar: vårvintern har som vanligt ett starkt negativt inflytande på mitt fotograferande. Perioden med minst andel bokade fotograferingar och det är halvlockande att ge sig ut för att förfrysa fingrar själv. Men snart är vi igång igen! Saknar ni bilder att kolla på är min instagram @emmategler alltid rullande! Kram!

Tillbaka i Uppsala igen…

… och till en väldigt intensiv månad fotomässigt; bland annat dessa filurer på bilden under ska ta examen och jag har äran att föreviga detta, samt några fler. Jag har även tenta på måndag samt börjar klinikrotationen den 15:e; snacka om att bli inkastad med huvudet före från julledigheten! Nu lite sömn, och sen mer tentaplugg…

Rewrite the stars

Maria och Kyle © EmmaTegler2018

Något som faktiskt har blivit bättre sedan förra året är min förmåga att testa nytt. Inte bara nya typer av fotograferingar, utan även nya utmaningar som uppstår när jag ska göra saker jag är van vid, och som sätter mig ur balans. Till exempel vädret… Det är inte alltid det är möjligt att ställa in fotograferingen, eller på andra hållet; är önskvärt att ha fotograferingen om det är dåligt väder och man eftersträvar ett visst resultat, men när det finns möjlighet kan man lära sig mycket på att vara lite kreativ. När jag och Maria pratade om när vi skulle boka in fotograferingen fanns bara idag, torsdag, och då Kyle bor i Korea finns det inte möjlighet speciellt ofta. Vi fick således helt tänka om och ta en sväng via nova och köpa ljusslingor. Något jag aldrig hade övervägt för 1-2 år sen. Spännande att utforska nya bildstilar: visst är de fina?