Om

Emma Tegler

Jag som sitter på andra sidan skärmen heter Emma Tegler och är en tjej född -95, just nu boende i Uppsala. Denna hemsida grundades 2011 och är mitt sätt att nå ut med mina bilder, marknadsföra mig som fotograf och skriva av mig om vad som händer mellan fotograferingarna. Min dröm och mitt mål är att detta kan bli en stadig bisyssla till mitt, troligen, framtida yrke efter att jag studerat klart på veterinärutbildningen i Uppsala.

Jag köpte min första systemkamera år 2009 och började fota riktigt aktivt 2011-2012, men kreativitet och skapande – oavsett om det är skrift, layout eller teckning – har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag fotar det mesta som kommer i min väg när jag har kameran i handen, men det jag brinner för att föreviga är människor och hästar. Dock är jag öppen för nya utmaningar och de senaste åren har det blivit lite övriga sporter, hundar och diverse ceremonier som bröllop och dop eller liknande. Som nationsfotograf på Värmlands nation i Uppsala blir det en hel del sittningar och fester som ska förevigas i det vardagliga foto-arbetet.

Lite om mig som person då. Jag har ridit sen jag var liten och haft häst; brinner dock mer för träning och utveckling än själva tävlandet. Även övriga djur ligger mig varmt om hjärtat. Ses av många som driven efter flertal år i föreningsliv och gör alltid mitt bästa för att kunder/modeller ska ha så roligt som möjligt under mina fotograferingar. Eftersom jag inte jobbar med fotografering proffesionellt använder jag mig av det egenmyntade begreppet “nöjdhetsgaranti”: du betalar alltid efter leverans av bilderna och bara om du är nöjd; är du missnöjd blir du erbjuden en kompletterande fotografering, allt för att alla som väljer att anlita mig ska känna att de bara har att vinna på det!

Ses, hörs och störs!

8 thoughts on “Om

 1. Katarina

  Hej Emma!

  Otroliga bilder!! Sååå fina!

  Pluto dax? 🙂 Lördag eftermiddag 🙂

  Kram Katta

 2. Ingela

  Vilka fantastiska bilder du tar! Du är jättebegåvad!

 3. Gustaf Tegler

  Vilka fantastiska bilder!! Både LL och jag satt fängslade en lång stund. Vackra kompositioner och ljussättningar!
  Vilken talang du har!!

  • Emma

   Tack! Så snälla ni är^^

 4. Hello, remember me ;)? We met in the train in Karlshamn. Anyways, really impressed with your photography. Wish you best of luck :).

 5. Morfar

  Tänk att vi inte visste om, att Du har en hemsida. Vi uppskattar verkligen dina fina bilder. Dom kan glädja många fler.

 6. Jana

  Hello Emma, Im from Host Publishing House. We would like to use your photo on book cover. Could you please contact me on my e-mail? I havent found any other way to contact you. Thanks! Jana

 7. Farfar Lennart Tegler

  Fina foton förgyller forntid – framtid!
  Fick Jana 2014-01-17 ett bra besked; annars verkar det som ett “rop i öknen”.

Comments are closed.