Ridhusateljéns återkomst

Först och främst: Gott nytt år alla som svänger förbi här!

Årets första dag inledde jag med att jobba vidare på mitt kommande projekt som jag kanske nämnt. Ridhusateljén är delvis inspirerad av en bok jag fick runt år 2003 med bilder tagna av Yann Arthus-Bertrand på hästar över hela världen i studio, men även något jag fick assistera min kära vän Stina med för nästan 10 år sedan – så jag är sannerligen inte först. Målet/drömmen är att få åka omkring i hela Sverige och fotografera porträtt på spännande människor och hästar av alla dess slag och discipliner, men först krävs det lite träning på hemmaplan! Nedan är några smakprov: överst är från när Stina satte upp den (en bild tagen av mig) samt nederst är mina resultat från mina två testomgångar. Fortsättning följer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *