Årssammanfattning: 2017

Januari

Examensmånaden som vanligt; veterinärernas och fysioterapefternas, samt lite häst.

Februari

En av lågsäsongsmånaderna på fotofronten, men lite ordentligt vinter blev det under trippen till Östersund med gänget!

Mars

Internationella kvinnodagen firades med klubbkompisarna på UKK; matcher, talare och inspirerande människor! Även lite jobb med företag, och på Värmlands som vanligt.

April

Massor av parbilder! Även i form av duon pillerpodden.

Maj

Anna skaffade valp så det blev endel hundbilder! Mer stora middagar på Värmlands samt även en sjuksköterskeexamen!

Juni

Bröllop för dessa två fina, med fler! Samt massor av fotograferingar i övrigt! Porträtt, häst och par; underbart väder! Uppsala kampsportcenter startade.

Juli

Jobb på UDS, men några vändor till Skåne, samt min första polefotografering! Hann även klämma in en vecka i Västervik på Äskestock som sig bör.

Augusti

Hittade ett fält solrosor med Olga: en blomsort jag inte fotat i!

September

Roligt nog min mest hektiska månad; men sen är ju sensommaren så fin! Mest häst, men så lite annat smått och gott, som dessa gullungar.

Oktober

I princip ännu aktivare än september för ovanlighetens skull; hann en sväng till Göteborg och Skåne, ha ordentliga modellfotograferingar i Uppsala samt en fantastiskt rolig fotografering på kampsportsstadion i Stockholm.

November

Ännu en kompis, Kristin, fick valp: var ju tvunget att förevigas! Tog med studion och fotade CV-bilder på värmlands, samt fyllde år och gick match: vilket slukade ganska mycket tid. Överlag en rolig månad!

December

Hets i skolan som det brukar bli, och plötsligt var det jul och jag åkte till Linköping som vanligt. Där firade vi även min fina farfar som fyllde 80 år i årsskiftet. Årets näst-näst sista dag hann jag sätta upp ridhusateljén för första gången, och nyår spenderades med Jessica och hennes hund Sam: lugnt och mysigt!

Några snabba…

Mest aktiva foto-månader: juni, september, oktober

Favoritmånader miljömässigt: juli, oktober

Antal fotograferingar (eller iaf mappar): 111 (!) st

De flesta geografiska platser: Uppsala, Lund, Kullaberg, Södertälje, Göteborg/Kungsbacka, Skarpnäck, Linköping, Östersund, Karlshamn, Ronneby, Sjöbo, Västervik, Stockholm, ev. m.fl.

Fotokategorier: Evenemang/sittningar, examen, klubb, häst, företag, poledance, kampsport, skiv-/poddomslag, bröllop, hund samt familje-, par- och enskilda porträtt.

Slutligen….

Vill passa på att tacka alla kunder och alla jag samarbetat med under året, speciellt mina återkommande stammisar: tack för ni står ut med alla mina knäppa idéer! Kommande år är mina mål, förutom att fortsätta utvecklas rent kvalitetsmässigt, att hålla högre nivå på det administrativa: att utveckla en mellanväg för att inte låta leveranser och mer bli lidande eller sena för att det kommer skola eller annat i vägen: det kluriga med att inte ha detta som heltidssyssla. Sålänge det finns tydlig information som inte är för svår för mig att leva upp till när tentor mm. hopar sig så tror jag att alla kan bli nöjda med både bilder och resterande runtom!

Gott nytt 2018!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *