… och så kom vintern…

… och precis som varje år totalt dör fotosäsongen: modellerna tappar nästan fingrarna i kylan och uthålligheten och inspirationen befinner sig långt bort i slasket. Något som nästan alltid sammanstrålar med jobbigaste perioden i skolan, oavsett utbildningsnivå. Mellan den riktiga hösten i brinnande färger och vintern i sin vita skrud är det tämligen grått och tråkigt, men nu efter nästan 2 månaders lågsäsong på fotofronten längtar jag nästan (!) efter lite snö, och om inte det, åtminstone lite studiofoto samt januaris alla examensfotograferingar som i vanlig ordning kickar igång fotoåret.

Några smakprov från det jag – trots allt – hunnit med sen sist! Men innan året är slut ska jag som vanligen försöka utvärdera samt visa mina favoriter från året, men sålänge: god jul!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *