Uppdateringar samt Therese och Lancerot

Hej hopp! Vad jag saknar att skriva här! Nu, flera långa månader efter att jag bestämt mig för att köpa en ny dator, sitter jag äntligen bakom nya knappar på en betydligt snabbare maskin. Dum-snål som väntat kanske, men ibland är beslutsångest krångligare än man kan tro. Flera av vårens bildleveranser har haft förlängda leveranstider på grund av detta då min gamla dator bara blivit segare och segare i kombination med ganska lite marginal i övriga livet att kompensera ökad arbetstid med, men nu ska det bli ändring på det! Håller även på att skriva ihop lite tydligare riktlinjer för vad som gäller vid fotograferingar angående leverans, uppladdning av bilder på sociala medier, mm, då det uppstått otydligheter om det på flera fotograferingar. Måste inse att verksamheten växer; vilket också är fantastiskt kul! Ni som har frågor eller vill boka: tveka inte att höra av er innan!

Nedan kommer några bilder på Therese och Lancerot. Lancerot träffade jag förra sommaren i Spanien när jag jobbade på El Robledal och när Therese såg några av mina bilder på stallets facebooksida hördes vi och bestämde att om Lanci flyttade hem till henne skulle vi få till en fotografering: sagt och gjort. Och vad kul vi hade! Alltid kul med både snygga och trevliga modeller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *