11:e februari

Min morfar håller på att sätta ihop en släktkrönika och jag tycker den är otroligt rolig att läsa, men kanske framförallt att kolla på alla bilder han har lyckats skrapa fram. Lite som släktforskning minus forskningen för min del. Bäst tycker jag om biten där han berättar om när han och mormor träffades på en dans, och hur han senare kunde plocka upp henne i sin bil. På något sätt lite mer gentelmanna-aktigt än idag då många raggar fulla och svettiga på nattklubbar och fester.

Senare någonstans i krönikan skrev han: “Man får en ny erfarenhet av det mesta man gör, och man får ta konsekvenserna.” vilket jag fastnade för. Vet inte i vilken situation det stod, men det går att applicera på det mesta även ur kontext. Eftersom jag vet att både mormor och morfar läser här ibland passar jag även på att skriva att jag tycker de är de snällaste och coolaste morföräldrarna man kan önska sig!

_EMT6245

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *