You’re every line, you’re every word, you’re everything

Skön, lugn vecka på G, har nästan ingenting på schemat och det börjar störa mig, men nästan ingen är hemma så det är lite… dött? Här är det också lite dött, men det kommer nya bilder framåt veckan. I stallet är det också ganska tomt och öde, både vad gäller människor och gräs-Andy håller ju på att bli smal på kuppen på sitt “bete” så nu är det bara till att mata in hö och lite havre för att få honom go och gla’. Ikväll blir det kvällsridning igen-svalt och skönt!

DSC_3568

Emelie och Max från någon P&R-den visste du inte att jag hade va Emelie? Inte jag heller… 😉

One thought on “You’re every line, you’re every word, you’re everything

  1. Nej den visste jag inte att du hade 🙂 men fin var den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *