I will always return

Konstig känsla som infinner sig när man slutar skolan klockan 8 på morgonen… Men sen hade jag ju bara utvecklingssamtal i en kvart också :). Måste bara visa er ett inlägg jag stötte på förra veckan som jag tyckte var riktigt bra, håller ni med? Läsvärt! Idag ska jag se om jag kan övertala kamerabutiken att ge mig ett bättre kostnadsförslag för kameran, tydligen var det mitt fel att den var sönder (enligt dem) och jag har fått ett kostnadsförslag på över 3000… Kul, jättesnällt av er nikon, jag är gymnasieelev för 17… Idag blir det hoppning med den ena och tömkörning med den andra av pållarna och så får vi se om Andy ska vara lika klantig som förra veckan och trampa snett igen, söte 🙂

Gammal bild på Gunnar, nu längtar jag efter snö eller sommar, inte bara kyla. Fota i snö är ju det finaste som finns, men mina fingrar och tår vill gärna sitta kvar till våren…

3 thoughts on “I will always return

 1. trollie98

  Hästar är ju en frukt som inte finns, har du inte hört? ;3
  http://www.facebook.com/HastarFinnsInte?fref=ts
  om du vill läsa mer måste du skaffa facebook ;3

 2. Det är rätta takter Emma!!! Bara ös på dom!!
  När du går in i affären så ska du spela oskyldig och ha valpögon och om dm inte vill sänka priset så BOM bryter helvetet lös!! (Eh ta det med en nypa salt och ha i åtanke att jag är extremt trött just nu)

 3. Du bloggar dåligt haha! Saknar dina inlägg 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *