Synd att du är så söt

Haha… Hur gick det egentligen med “nu-ska-jag-skärpa-mig-med-uppdateringen”-grejen? Hur som, här kommer en gottgörelse och jag hoppas hoppas hoppas att min kamera är frisk snart.

Har ni sett något sötare friserat på 4 ben? De litade inte på att jag skulle kapa manen, hovskägget, pälsen och öronen så när Andy väl landade i sin box på torns var han välfriserad och trimmad, snygging :). Eftersom jag i mitt försök att inte räkna ner varje dag till hans ankomst här så lyckades jag ju bli helt frånvarande istället, men sen förra helgen har vi hunnit ganska mycket, bl. a. en träning för Lotta och Amanda, ridit klockan halv 12 på natten, en vrickning/snedtrampning, lite dressyr och mycket stallmys. Ska se om jag äntligen kan få tillbaka min kamera snart så ni kan få se lite vettiga bilder på honom. 🙂

Jag, Amanda och Elin stack också till Flyinge, eftersom Amada var förtjust över alla stora hästställen i Skåne, och tittade på 1,50 hoppning. Många kända ryttare (flera för mig okända) och trevligt sällskap, vi kämpade även om vem som kunde få bäst mobilbild i sprången och såg en funktionär snubbla och skrämma Peder Fredricsons häst. Han var inte så glad…

Superfint *host* värmebandagelindat ben på Andy. Snyggt var det inte, men uppenbarligen funktionabelt eftersom han inte var alls halt dagen efter :).

Såhär trötta i huvet är Lunds 20-åringar en fredagskväll-jag som trodde de var vildare? 😉 Förlåt Jessica, var bara tvungen att lägga upp denna konversationen xD…

Vi har också fått våra skolfoton-dock inte katalogen?-och varför tog de halvkropps? Hmm… Ja, jag ser ju… allvarlig ut. Och nej, jag körde inte arga leken med fotografen ;).

Snälla Matilda och jag tyckte att vi skulle hänga och hon är, tillskillnad från mig, inte så fruktansvärt dålig på att få saker gjorda så hon hängde helt enkelt med mig till stället där jag alltid är-stallet. Supermysigt, eller tja… Jag lovade ju att hon skulle få en svettig lektion på Gunnar^^. “Mör” var det ord som bäst beskrev henne när hon hoppade av, men duktig var hon! Det är inte alla som får ner Gunnar i form, om än fläckvis, första gången :). Sen filmade hon lite när jag red också så här är en inte alltför skarp screenshoot från mobilen.

Idag då: Somnade på tok för sent-som vanligt, men tittade på Dumb Ways To Die som Stina tipsade mig om igår när vi var på bio (behöver jag säga att det också var jättemysigt? ^^). Hade en dejt med Emelie i stallet klockan 9 för klippning och träning hur som så det var bara att gå upp när klockan ringde. Max var supersnäll och lättklippt så när jag hade rakat av honom halva lurvet så gick vi ut för att svettas lite. Eller inte jag, jag blev mest trött i halsen och stelfrusen om tårna. Emelie hade inte nog med krav och ville att jag skulle träna och fota xD Skämt å sido ;). Det gick hur som helst bra, med en snygg brunvit outfit och ett ganska fokuserat ekipage med tränare :). Det tar sig!

Nu väntar sängen och några veckor till av 2012, jäklar vad tiden rusar hela tiden.. Ses, hörs och störs 🙂

2 thoughts on “Synd att du är så söt

  1. Jess

    Hörru!! Du ska se hur trött du är en fredag efter en hel skolvecka med pendling till köpenhamn så ska vi se vem som är tuffastva!! ;D btw du lindade inte alls dåligt! Såg skitbra ut, ett tips är dock att linda båda bak och inte bara ena även om han bara har ont i ena. De tenderar ju att belasta mer på det friska i sådana fall och då kan det gott vara lindat med 😀

  2. Så roligt när du uppdaterar såhär 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *