2 h och 2 dygn

Ska bespara er nedräkningen efter detta inlägg, men jag väntar spänt på helgen och låter alla veta det… Nu när ni börjar komma igång med kommentarerna kanske jag kan få fråga vad ni vill läsa om? Om inte annat får ni ha en frågestund och fråga något som jag kan svara på… xD Imorgon är det max två veckor till min kamera kommer och jag sitter redan och spinner planer. Kan ni tänka er ett snövitt frostlandskap med en stor vi häst med lång man galopperandes med en ryttare-antagligen tjej-på ryggen i en brudklänning och ett stilrent träns utan nosgrimma… Mmm… Man kan ju alltid drömma ;).


3 thoughts on “2 h och 2 dygn

  1. Hur ska man kunna rida i brudklänning? …

  2. jag vill faktiskt vara med i en av dina fina planer någon gång (putt emelie annars) 🙂

  3. Hanna

    jag och Meja kan bli dina modeller, vet inte hur det blir med brudklänning och lång man, men vit häst och vit klänning kan jag nog lösa 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *