Andy

Skrivlusten börjar komma tillbaka och jag känner hur jag kommer tillbaka till att tänka i bloggrubriker som jag gjorde i början när jag skaffade hemsidan. Det kaaan möjligtvis bero på att jag är fylld med en känslostorm och hela denna veckan är kaoz-på både gott och ont. Jag borde egentligen skämmas och genast rätta till mitt misstag att låta min seriösa fotohemsida övergå till personlig blogg, men jag behöver verkligen låta fingrarna dansa över tangenterna och hur som-när jag får fritid (som att det någonsin skulle hända, men det är ju iaf snart jul…) tänker jag försöka designa om lite så det blir som en seriös hemsida med en bloggdel för er nyfikna. Jag kan inte påstå att jag skriver bra, men min kreativa sida skriker efter att få göra sig sett när den mer och mer blir instängd av alla prov och bristen på estetiska ämnen. Vägen till veterinär är hårt, men jag hoppas verkligen det är värt det i slutändan…

När vi nu ändå har släppt alla spärra och jag låter mig vara personlig i detta inlägg så kan jag faktiskt avslöja en grej som vart på g i princip hela hösten, men som jag pratat lite tyst om för att inte ta ut något i förskott. Men nu när det ändå är officiellt och halva stallet kommer att stå och titta på på lördag så kan jag lika bra erkänna det-jag har hittat en ny/till liten pålle! Känner ni efterskälvningarna som bomben lämnade efter sig? 😉 Ja, jag vet inte vad jag ska mig till med Gunnar och det är grymt konstigt att tänka mig en annan häst, speciellt eftersom jag alltid sagt att det aldrig kommer finnas en häst som Gunnar-åtminstone inte med så mycket personlighet-men jag lovar att när ni lärt känna honom kommer ni bli lika förälskade som jag. På bilden ovan ser ni Andys Champ, född 2001 och till min stora glädje irländare som Gunnar. Han hoppar som en gud-och jag slår vad om att första hoppträningen kommer gå åt skogen för jag skrev det där-och han har egen motor. Kan ni tänka er det? Jag kommer ju tappa alla mina benmuskler Gunnar jobbat upp under 4,5 år… 😀

 

På lördag vid lunch rullar Lotta och Amanda som jag hälsade på på lovet alltså in på torns stallplan med Andy där bak om allt går enligt planerna och jag har ingen aning om hur jag ska orka vänta. Olidligt. Underbart. Håll tummarna nu!

3 thoughts on “Andy

  1. Men fortsätt med allt ditt skrivande, det är ju jätte roligt att läsa. Framförallt måste du LOVA mig att lägga upp bilder på Andy redan på lördag, annars springer jag hem till ditt hus och lägger själv upp några bilder ^^ <3

  2. Grattiss Emma! Du får säga till om du vill ha hjälp med Gunnar 😀

  3. Charlotte

    O på tal om uppdatera hemsidan ser jag fram emot lite nytt i portfolion ;D o självklart håller vi tummarna <333

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *