7november2012

Och just nu har jag levt i 17 år och 12 timmar, GRATTIS till mamma och pappa! Men tyvärr kommer ni nog få stå ut ett tag till, mohehehe… Känns roligt att dagen började kvart över 8, tre lektioner innan lunch (och ja, jag blir helt död av hunger på bara 3 lektioner… ;)), samhällsprov precis innan lunch och fysikprov i morgon så jag kan inte bara ha en skön lugn kväll. Lovely, älskar onsdagar -.-. Men TACK till alla som har sagt grattis, ni är helt underbara! 😀 Bara 1 år kvar till myndig! Nu måste jag sätta mig med fysiken, men förhoppningsvis kommer det lite bilder senare ;-).

Tror ni någon kan ge mig en sånhär idag? 😉

One thought on “7november2012

  1. Alva Hansson (nästkusin)

    Grattis i efterskott Emma! Hoppas du hade en bra dag!
    / Alva 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *